Locuință din Isaccea cuprinsă de flăcări: o persoană a primit asistență medicală după ce a suferit un atac de panică

Locuință din Isaccea cuprinsă de flăcări: FOTO ISU Tulcea
Locuință din Isaccea cuprinsă de flăcări: FOTO ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină, sâmbătă dimineață, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă în localitatea Isaccea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Tulcea, 13 pompieri de la Detașamentul Tulcea s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„Primii la fața locului au ajuns pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Isaccea. Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră și a afectat acoperișul casei, care era din stuf și material lemnos, și bucătăria!, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Din fericire nu au fost victime, dar o persoană a primit asistență medicală de la echipajul SMURD pentru atac de panică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*