Incendiu puternic la o casă din Topolog

Incendiu la o casă din Topolog. FOTO ISU Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o casă din localitatea Topolog.

Potrivit ISU Tulcea, în cursul acestei nopți, în jurul orei 03:00, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru gestionarea unei situații de urgență produsă de un incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Topolog, județul Tulcea.

Către locul intervenției s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere din cadrul Stației de Pompieri Babadag, Detașamentului de Pompieri Tulcea și un echipaj SAJ.

La sosirea acestora, incendiul se manifesta generalizat, la bucătăria locuinței și la acoperișul acesteia, în încăpere fiind și două butelii.

Forțele de intervenție au îndepărtat cele două  butelii din interior și au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului în timp operativ, limitând pericolul de propagare la întreaga casă de locuit.

Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind un aparat electric de gătit lăsat sub tensiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*