Consiliul Județean Tulcea a preluat digul aferent falezei

Consiliul Județean Tulcea a preluat în administrare, în urmă cu două zile, digul aferent falezei, urmând ca investițiile făcute aici să fie realizate din fonduri proprii ale județului Tulcea.

„Vreau să spun că pe data de 10 iulie am făcut transferul și preluarea digului aferent falezei de la Apele Române în administrarea Consiliului Județean Tulcea. Asta înseamnă o altă îmbunătățire a imaginii falezei pe ceea ce solicită tulcenii, mă refer aici la mărirea spațiilor verzi și sistematizarea lor, astfel încât să încercăm să ducem faleza la un nivel și la o percepție foarte bună pentru tulcenii care își vor face promenada pe faleza din Tulcea“, a transmis, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Amintim faptul că prin Hotărârea  Consiliului Judeţean Tulcea nr.185/2022 autoritățile județene au decis solicitarea transmiterii unui bun imobil aflat în domeniul public al statului și în administrarea Administrației Naționale Apele Române – Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, în domeniul public al judeţului Tulcea.

Solicitarea a venit ca urmare a faptului că instituția Consiliul Județean Tulcea are în curs de realizare și implementare proiectul de investiții „Modernizarea Portului Tulcea – de la Mm 38+1530- la Mm 38+800”, iar pentru o tratare unitară a proiectului, zona de infrastructură portuară trebuie studiată în ansamblul ei, inclusiv zona aferentă bunului imobil „Diguri de Apărare Dunăre“, aflat în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și în administrarea Administrației Naționale Apele Române – Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*