Jandarmii se vor asigura că cetățenii vor petrece în siguranță la Festivalul Unitate la Cetate de la Enisala

Jandarmii vor asigura ordinea publică la Festivalul Unitate la Cetate de la Enisala. FOTO IJJ Tulcea

Începând de vineri, 19 august, și până duminică, 21 august, Jandarmeria Tulcea va asigura măsurile de ordine și siguranță publică la Festivalul Unitate la Cetate, eveniment ce se va desfășura la Cetatea Enisala. În fiecare seară, începând cu ora 18.00, pe scena amenajată pe terenul din imediata apropiere a Cetății Enisala, vor avea loc concerte unde vor evolua diferiți artiști.

La această manifestare cultural-artistică, unde se estimează participarea unui public numeros, o atenție deosebită va fi acordată prevenirii incidentelor de orice natură și prevenirii consumului de substanțe interzise.

Jandarmii vor avea misiunea principală de a se asigura că toți participanții vor petrece cele trei zile de festival în siguranță, primind informații cu privire la prevenirea faptelor antisociale, respectarea regulilor de participare la astfel de adunări publice, dar și sprijin în caz de nevoie.

Cetățenilor care vor fi prezenți li se recomandă să respecte indicațiile forțelor de ordine, să evite consumul de alcool în alte spații decât cele special amenajate, să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, având în vedere prezența unui număr mare de persoane la eveniment, să asigure autoturismele și să nu lase la vedere în interiorul mașinii diferite bunuri de valoare.

Pentru a preveni rătăcirea copiilor, Jandarmeria Tulcea atrage atenția cu privire la supravegherea cu atenție a acestora de către cei care-i însoțesc.

Reamintim că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*