Doi șoferi băuți, prinși pe șoselele din județul Tulcea, s-au ales cu dosare penale

Polițiștii tulceni au ieșit în trafic. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au depistat în trafic doi șoferi care consumaseră cantități serioase de băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

În ziua de 5 ianuarie, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Nalbant, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Nalbant, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceiași zi, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Jijila, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Jijila, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele celor doi șoferi au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*