Incendiu la o locuință din Niculițel. Focul a fost provocat de un bărbat care locuia acolo

Incendiu la o locuință din Niculoțel. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu s-a produs miercuri seara la o locuință din Niculițel, iar focul a fost provocat de un bărbat care locuia acolo.

Potrivit ISU Tulcea, miercuri noaptea, Detașamentul de Pompieri Tulcea a fost alertat prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că în localitatea Niculițel din jud. Tulcea, un bărbat a dat foc locuinței în care acesta își avea reședința.

„La scurt timp de la primirea apelului și în timp operativ, două autospeciale de stingere cu 10 subofițeri și o ambulanță SMURD au ajuns la locul evenimentului unde au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă și generalizat la interiorul locuinței dar și la acoperiș.

Forțele de intervenție au reușit să localizeze incendiul, au îndepărtat din interiorul acesteia două butelii și cel mai important au împiedicat propagarea flăcărilor la gospodăriile învecinate.

Paramedicii echipajului SMURD au acordat asistență medicală unei femei de 68 de ani, proprietara locuinței, cu atac de panică dar și unui bărbat de aproximativ 45 de ani, rănit la membrele superioare, fiind și cel care a incendiat locuința” – ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*