Restricții de circulație pe pe DJ 222 între localitățile Enisala și Sălcioara. Militarii americani și cei români execută trageri cu muniție de război în poligonul Babadag

Exercițiu militar. FOTO Forțele Terestre/Răzvan Chirnoagă

Din cauza exercițiilor militare din poligonul Babadag situat între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara,  când se execută trageri ziua și noaptea cu muniție de război, în perioada 5 – 31 martie, între orele 8.00 – 23.00, pe DJ 222, se instituie restricție de circulație.

Circulația pe DJ 222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi restricționată prin amplasarea a două bariere.

Pentru rezolvarea unor situații de urgență se va lua legătura în mod obligatoriu cu Poligonul de tragere Babadag , la numerele de telefon 0240/562805, 0745 736741.

În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților în perioada și la intervalele orare mai sus menționate, recomandăm să se folosească ca rută alternativă de circulație între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara ruta: Babadag – DN 22 – localitatea Ceamurlia de Jos – localitatea Jurilovca – DJ 222- localitatea Sălcioara și retur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*