Bătrân dispărut, găsit de jandarmii tulceni

Bătrân dispărut, găsit de jandarmii tulceni. FOTO IJJ Tulcea

Un bărbat în vârstă de 79 de ani din Tulcea, plecat de la domiciliu fără știrea familiei, a fost depistat, marți seară, în jurul orei 23.00, pe strada Isaccei din municipiu.

Familia sesizase plecarea bărbatului, echipajele de ordine publică fiind instruite în acest sens la intrarea în serviciu.

Jandarmii, în timp ce patrulau pe strada Isaccei, din municipiul Tulcea, au observat un bătrân, care era dezorientat. Imediat, oamenii legii şi-au dat seama că este vorba de persoana care plecase de acasă, fără ştirea familiei, în jurul orei 15:00.

Contrariat, bătrânul a declarat că nu mai ştie cum să ajungă acasă.

Jandarmii l-au condus pe bărbat, în siguranţă, acasă, în mijlocul familiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*