FOTO VIDEO Un incendiu puternic a afectat mai multe case din municipiul Tulcea

Focul s-a extins foarte repede la case. FOTO ISU Delta Tulcea

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină vineri după amiază pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins mai multe case din municipiul Tulcea.

Nu au fost identificate victime, dar intervenția este îngreunată de apropierea imobilelor, incendiul propaganda-se cu ușurință.

Pompierii ISU Delta intervin cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de salvare de la înălțimi, 1 autospecială SMURD, 1 autospecială de primă intervenție și comandă.

Comanda intervenției a fost preluată de Inspectorul Șef, Colonel Petrov Daniel.

Știre în curs de actualizare

Cauza probabilă producerii incendiului este folosirea fără măsuri de protecție a unei unelte de tăiere care a produs scântei mecanice, potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea.

În total a ars o suprafață de aproximativ 1500 de metri pătrați.

UPDATE

După încheierea proceselor verbale de intervenție, au fost înregistrate pagube la un număr de 6 locuințe, fiind afectate 7 gospodării (la una din gospodării a fost afectată 1 anexă).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*