Un tulcean și fiul său, arestați preventiv după ce au avariat două autoturisme ale IPJ Tulcea

barbat cu catuse arestat politia romana
Un tulcean și fiul său, arestați preventiv după ce au avariat două autoturisme ale IPJ Tulcea

Un bărbat în vârstă de 60 de ani și fiul său de 21 de ani au fost arestați preventiv, pentru ultraj, după ce, în urma unui scandal în trafic cu polițiști din comuna Frecăței, au avariat două autoturisme ale IPJ Tulcea.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, polițiștii din Frecăței au oprit în trafic o căruță, condusă de un bărbat de 60 de ani, din localitate, care a avut o atitudine agresivă față de aceștia. În plus, în sprijinul bărbatului au sosit încă doi tineri, fiii acestuia, de 21, respectiv 24 de ani, și, împreună, au continuat să îi înjure și amenințe pe polițiști, acţiunile culminând cu avarierea a două autospeciale ale poliției.

„Pentru aplanarea conflictului, polițiștii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale, au imobilizat persoanele în cauză, sesizând organele de parchet, pentru săvârșirea infracţiunilor de ultraj si tulburarea ordinii si liniștii publice.

În urma cercetărilor desfășurate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, bărbatul de 60 de ani și fiul său de 21 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de sâmbătă, instanța de judecată a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj si tulburarea ordinii și liniștii publice.

În continuare, cercetările se efectuează de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*