Serviciul de Impozite și Taxe din municipiul Tulcea a fost atacat de hackeri. Întreg sistemul este paralizat

Sediul Primăriei Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Activitatea Serviciului de Impozite și Taxe din municipiul Tulcea, unitate subordonată Primăriei Tulcea a fost puternic afectată de un atac cibernetic. Drept urmare, câteva zile nu se vor face încasări și nici plăți.

Primăria Municipiului Tulcea a anunțat că în perioada 25 – 27 martie, la ghișeele Serviciului Impozite și Taxe nu se vor elibera documente și nu se vor efectua încasări și plăți.

Întreruperea este cauzată de un atac informatic iar în acest moment specialiștii IT lucrează pentru rezolvarea situației.

Cazul este și în atenția polițiștilor care au deschis o anchetă pentru a identifica persoanele din spatele acestui atac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*