Încep lucrările de modernizare a Drumului Județean 222B, Stejaru – Cerna, pe baza proiectului semnat în octombrie 2017

Comuna Cerna, județul Tulcea. FOTO TLnews.ro

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a semnat, în prezența ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Vasile Daniel Suciu și a ministrului Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, ordinul de începere a lucrărilor pentru cea mai mare investiție în drumuri județene, respectiv modernizarea infrastructurii de transport regional pe traseul Stejaru – Cerna.

Valoarea proiectului este de 98.184.000 lei și după cum a precizat conducerea Consiliului Județean, DJ 222B este cel mai lung drum județean finanțat prin Programul Operațional Regional.

În prima săptămână după Paști vor începe lucrările la acest drum de 54 de km, care unește patru comune (Cerna, Dorobanțu, Topolog și Stejaru), cu o populație de peste 11.000 locuitori.

Actele pentru finanțarea acestui proiect au fost semnate în octombrie 2017, având termen de implementare de 36 de luni.

Concret, proiectul prevede 2,5 km de piste de biciclete, 20 de stații de autobuz prevăzute cu alveole, 23.000 metri pătrați de trotuare cu facilități pentru persoanele cu dizabilități, parapete metalice, panouri de semnalizare cu iluminare fotovoltaică,

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*