Deschiderea oficială a evenimentului Aegyssus Sport Fest, ediția 2022

FOTO CJ Tulcea

Mihai Huleni, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, a participat, joi, 8 septembrie, la deschiderea oficială a evenimentului Aegyssus Sport Fest ediția 2022.

Timp de 4 zile (8-11 septembrie), municipiul Tulcea va găzdui competiții de kaiac-canoe, tenis de masă, streetball, șah rapid, triatlon (copii și adulți), atletism/semimaraton/cros, tenis de câmp, la inițiativa unui parteneriat ce include Consiliul Județean Tulcea, Primăria municipiului Tulcea, Direcția Județeană de Sport Tulcea, Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, alături de asociații și cluburi sportive locale.

„Noi, Consiliul Județean Tulcea, am aderat la acest proiect pentru că l-am considerat foarte util. Se spunea despre Gheorghe Hagi, la un moment dat, când acesta era criticat că nu vorbește prea bine în public: Doamne, dar ce poezii scrie cu stângul!  Este la fel de valabil și astăzi, pentru că în zilele următoare, cele mai frumoase „cuvinte“ ne vor fi oferite de  sportivii care vor participa la competiții. 

Orice călătorie începe, întotdeauna, cu primul pas pe care îl faci. Anul acesta are loc prima ediție AEGYSSUS SPORT FEST, cu siguranță următoarele ediții vor beneficia de prezența unui public și mai numeros, de participanți din ce în ce mai valoroși.  Acesta este obiectivul nostru, motivul pentru care ne implicăm și datoria noastră, ca autorități publice locale – să asigurăm cadrul necesar pentru stimularea performanței!

Urez succes tuturor participanților la competiții! Indiferent de rezultate, vom fi  câștigători, și voi, și noi, cei care vă vom privi. Multă sănătate și spor la treabă, dragi sportivi!”

Deschiderea oficială a fost urmată de startul competiției de kaiac-canoe, în aplauzele tuturor celor prezenți la eveniment.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*