O persoană a decedat după ce s-a răsturnat cu autoturismul în apropiere de Dunavățul de Jos

Echipaje medicale și ale poliției au ajuns la locul accidentului. FOTO IPJ Tulcea

Conducătorul auto al unui autoturism a decedat în cursul zilei de 28 septembrie în urma unui accident rutier. Victima, care era singură în mașină, s-a răsturnat din cauza vitezei prea mari.

Anchetatorii din cadrul IPJ Tulcea au stabilit că un bărbat în vârstă de 44 ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Dunavățul de Jos, într-o curbă nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto pe loc. Cercetările polițiștilor continua in vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*