UPDATE În școlile din județul Tulcea se suspendă cursurile. Excepție fac unitățile de învățământ din municipiu

Ședința Extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Tulcea. FOTO ISU Delta Tulcea

În urma Ședinței Extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență ce a avut loc la ora 11:00 în urma avertizării de Cod Roșu, președintele C.J.S.U. prefectul Alexandru – Cristian Iordan a dispus instituirea serviciului de permanență la nivelul tuturor primăriilor de pe raza județului Tulcea. A fost dispusă măsura de a transporta un număr de 51 de persoane, ce necesită dializă, în municipiul Tulcea.

De asemenea au fost identificate un număr de 140 de gravide aflate în trimestrul III de sarcină sau cu risc crescut care în urma acordurilor lor vor fi transportate prin intermediul ambulanțelor Serviciului de Ambulanță Județean și 2 microbuze ale ISU Tulcea. Structurile M.A.I., împreună cu echipajele SAJ și ale Poliției Locale vor desfășura patrule pentru identificarea persoanelor fără adăpost, care pot fi cazate în cadrul Centrului Social de Urgență Phoenix.

Întrucât din pricina vântului puternic, nu va exista posibilitatea traversării Dunării, către localitățile din Deltă cu bacul, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, modul de descarcerare și prim ajutor va fi dislocată către Ceatalchioi, pentru gestionarea potențialelor situații de urgență.

UPDATE:

În urma întrunirii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a hotărât suspendarea cursurilor în data de 6 februarie, în județul Tulcea. Excepție fac unitățile de învățământ din municipiu.

Prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, se suspendă cursurile școlare, cu excepția unităților de învățământ din municipiul Tulcea.
În urma Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, începând cu data de 05.02 ora 22:00 – până la data de 06.02 ora 08.00, drumurile naționale și județene sunt închise circulației rutiere.
Pentru gestionarea eventualelor situații de urgență generate de fenomenele meteo prognozate, 1 șenilată de la ISU GALAŢI a fost trimisă către ISU TULCEA și va asigura intervenția în raionul de competență a Secției de pompieri Măcin. 1 camion cu autofreză de la ISU Iași se deplasează către Tulcea, pentru asigurarea intervenției în raionul de competență al Detașamentului de pompieri Tulcea. 1 autospecială de transport personal și victime multiple vine în sprijin de la ISU B-IF și va asigura intervenția în raionul de competență a Detașamentului Tulcea“,au transmis reprezentanții ISU Delta Tulcea.

UPDATE h 21.50

Conform informării E-DISTRIBUTIE DOBROGEA, la această oră, 7 localități nu mai au tensiune.

    • Vasile Alecsandri
    • Stejaru
    • Neatârnarea
    • Făgărașu Nou
    • Sarighiol de Deal
    • C.A. Rosetti
    • Topolog

UPDATE h 22.00

Dumurile naționale unde circulația închisă începând cu ora 22:00 sunt următoarele:

  • Dn 22, Smârdan – Baia, km 86+600-239+382
  • Dn 22A, Cataloi – Topolog, km 0+000 -66+603
  • Dn 22D, Macin – Caugagia 0+000 -81+325
  • Dn 22E Garvan – IC Brătianu km 0 -14+200
  • Dn 22F Horia – Nalbant km 0+000 -13+900

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*