Codul Roșu de vreme rea emis de ANM afectează și județul Tulcea

Pompierii tulceni au intervenit pentru limitarea pagubelor făcute de viscol. FOTO ISU Delta Tulcea

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologică Cod Roșu ce cuprinde și județul Tulcea, avertizare valabilă în intervalul 5 februarie ora 22.00 și 6 februarie ora 08.00. Inițial a fost doar Cod Galben, dar evoluția condițiilor meteo a dus la o nouă avertizare.

În acest interval, potrivit meteorologilor, se pot manifesta intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85 – 90 km/h, viscol, vizibilitate redusă semnificativ.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Tulcea, având în vedere această avertizare, recomandă ca pe timpul manifestării fenomenelor să vă adăpostiți în locuințe sau alte spații care vă asigură protecția și să evitați deplasările. De asemenea, pentru protecția dumneavoastră și a celor dragi, urmăriți recomandările transmise de autorități și respectați indicațiile acestora.

Începând cu ora 18:00, Centrul Județean de Conducere și Coordonarea a Intervenției se va întruni la sediul ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Deciziile Comitetului Județean Tulcea pentru Situații de Urgență pentru avertizarea de Cod Roșu | Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*