Tulcean depistat beat la volan în localitatea Niculițel

Testarea cu etilotestul. FOTO Ilustrativ TLnews.ro

În seara de 11 decembrie, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 59 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Niculițel, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat concentrația de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, iar permisul de conducere i-a fost reținut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*