Un bărbat din localitatea Horia a murit după ce s-a baricadat în casă și a dat foc la mobilă

Pompierii au reușit să stingă incendiul izbucnit în locuință. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii chemați să stingă un incendiu au descoperit ceea ce pare a fi un suicid. Este vorba de un bărbat din localitatea Horia care a dat foc la toate bunurile din casă, după ce a avut grijă să încuie geamurile și ușile.

În jurul orei 11:40, Detașamentul de pompieri a ISU Delta Tulcea a fost solicitat să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă din localitatea Horia.

La fața locului au fost trimiși 11 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și și un echipaj SMURD. Când pompierii au ajuns la locuința cu pricina, vecinii care au observat fumul ieșind din casă, și au apelat numărul unic de urgențe 112, au condus salvatorii către o cameră a locuinței în care se afla un bărbat de 49 de ani, decedat.

Bărbatul, care locuia singur, se pare că a aprins paturile din trei camere și a închis geamurile și ușile, pentru a se ajunge cât mai greu la el.

Din primele informații, bărbatul a murit asfixiat în urma degajării mari de fum, dar acest lucru se va stabili cu exactitate după ce se va efectua necropsia.

Cazul este anchetat de către polițiști pentru a se stabili exact împrejurările în care a izbucnit incendiul și care au fost cauzele ce au dus la decesul bărbatului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*