Consiliul Județean Tulcea a primit vizita unui grup de elevi de la Colegiul Național „Spiru Haret“

Consiliul Județean Tulcea a primit vizita unui grup de elevi de la Colegiul Național „Spiru Haret“, FOTO CJ Tulcea

Elevii tulceni au ajuns la sediul Consiliului Județean Tulcea ca urmare a unui proiect implementat în cadrul programului  „Școala Altfel“, derulat la nivel național.

Dumitru Mergeani, administratorul public al județului Tulcea, a primit vizita tinerilor elevi de clasa a IX-a și le-a vorbit acestora despre principalele atribuții ale instituției administrației publice județene. Întâlnirea a avut loc la sala „Dobrogea“ a Consiliului Județean Tulcea.

„Mă bucur că ați ales să veniți astăzi la noi, să vizitați clădirea Consiliului Județean, pentru a afla mai multe despre ceea ce înseamnă administrația publică. În cazul în care după ce veți finaliza studiile veți dori să reveniți în Tulcea, este important să cunoașteți oportunitățile pe care le aveți aici, în plan  local. Aș dori, de asemenea, să vă spun că activitatea în domeniul administrației publice nu este deloc ușoară, dar este deosebit de interesantă și vă oferă o reală șansă de dezvoltare pe termen lung“, le-a transmis Dumitru Mergeani.

Cei 27 de elevi ai Colegiului „Spiru Haret“ și-au manifestat interesul pentru tot ceea ce înseamnă modul de funcționare a instituției publice și au adresat întrebări relevante referitoare la activitatea Consiliului Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*