Accident rutier cu trei autoturisme pe DN 22, în zona localității Cataloi. Circulația se desfășoară pe un singur sens, alternativ

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc astăzi după amiază, pe DN 22, în zona localității Cataloi, iar circulația se desfășoară pe un singur sens, alternativ.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Româneinformează că se circulă pe un singur sens, alternativ, prin  dirijarea polițiștilor, pe DN 22 Tulcea-Mihail Kogălniceanu, în zona localității Cataloi, județul Tulcea, în urma producerii unei coliziuni în care au fost implicate trei autoturisme. Din incident au rezultat două victime, aflate în evaluare medicală la fața locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*