Tânăr rănit după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp de pe marginea drumului dintre Tulcea și Agighiol

Accident rutier, soldat cu rănirea unui tânăr, pe DJ 222. FOTO IPJ Tulcea

Un accident rutier, soldat cu rănirea unui tânăr de 30 de ani a avut loc, miercuri dimineață, pe DJ 222, în județul Tulcea.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 30 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ 222 (Tulcea – Agighiol) a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului și s-a răsturnat pe câmp. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto.

Acesta poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*