Voluntarii din Tulcea au dus Ștafeta Veteranilor Invictus la Galați

Voluntarii din Tulcea au dus Ștafeta Veteranilor Invictus la Galați. FOTO Jandarmeria Tulcea

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au alergat în cadrul Ștafetei Veteranilor Invictus 2023, ediția a X-a, cu scopul de a aduce un omagiu veteranilor și soldaților români decedați în misiuni militare, recunoștință și cinste militarilor din teatrele de operațiuni care s-au sacrificat pentru poporul român.

Aceștia, alături de reprezentanți ai MApN, Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, Poliției de Frontieră, Consiliului Județean Tulcea, Primăriei Tulcea și Echipei de ultramaraton Spartanii Angelo,  au luat startul marți, 10 octombrie, coordonați de plt.adj.șef Andrici Sorin, pentru a duce ștafeta cu recunoștință mai departe,  în alergare și pe bicicletă, la Monumentul Eroilor Regimentului 11 Dorobanți Siret din orașul Galați. Aici,  Ștafeta Veteranilor Invictus a fost preluată de către militari, jandarmi și polițiști, care o vor duce astăzi, începând cu ora 08.00, la Buzău.

Activitatea a presupus purtarea de către echipa formată din voluntari civili și militari, a  ștafetei de culoare roșie, reprezentând unul dintre cele trei trasee reprezentate de culorile Drapelului Național, pâna la Galați, unde a fost preluată de altă echipă de alergători, ce vor continua traseul roșu care se va termina pe 25 octombrie, la Carei, de Ziua Armatei României, cinstind eroii și veteranii României care s-au jertfit pentru noi.

Echipa de alergători de la Tulcea a fost susținută de inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, col. Bordei Ion, adjunctul inspectorului șef, col. Nicolau Florian și vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Huleni Mihai, aceștia numărându-se și ei printre alergători.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*