Un TIR s-a răsturnat într-o curbă la ieșirea din municipiul Tulcea

Pentru ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum, un sofer de TIR a pierdut controlul volanului. FOTO FACEBOOK/Infotrafic

În seara de 11 octombrie a.c, în jurul orei 23.00, un bărbat de 46 de ani, din București, în timp ce conducea o autoutilitară cu semiremorcă pe DN22 E87, în afara localității Tulcea, într-o curbă spre localitatea Cataloi, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul ansamblului,care a părăsit partea carosabilă, apoi s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar și distrugerea unei mari părți a mărfii transportate – băuturi. Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*