Locuitorii comunei Hamcearca au la dispoziție mai multe metode prin care pot plăti taxele și impozitele locale

Primarul comunei Hamcearca, Ion Acceleanu. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Hamcearca a adus la cunoștința locuitorilor comunei că au la dispoziție mai multe metode prin care pot achita taxele și impozitele locale, de la obișnuita plată în numerar sau cu cardul, la sediul instituției, până la accesarea platformei informatice ghiseul.ro.

Primarul comunei, Ion Acceleanu, spune că au fost emise înștiințări de plată pentru fiecare contribuabil și precizează că cei care își achită obligațiile până la data de 31 martie, beneficiază de o bonificație de 10 la sută.

„Plata taxelor și impozitelor este importantă pentru dezvoltarea oricărei comunități, fiind vorba despre resurse ce permit apoi finanțarea unor proiecte și programe ce vor îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor. De aceea, încurajăm contribuabilii să utilizeze toate facilitățile disponibile, precum plata în numerar sau cu card bancar, prin POS, la sediul instituției noastre, ori chiar folosind platforma Ghiseul.ro”, a subliniat primarul Ion Acceleanu.

Astfel, contribuabilii din Hamcearca pot merge să-și achite taxele și impozitele locale la sediul primăriei, de luni până joi, între orele 08.00 – 16.00, și vinerea, în program 08.00 – 14.00, unde pot plăti cu numerar (cash), sau cu un card bancar, prin intermediul POS.

În plus față de facilitățile menționate anterior, Primăria Hamcearca colaborează cu platforma Ghiseul.ro, care oferă o modalitate convenabilă și sigură de a plăti taxele și impozitele. Această platformă oferă contribuabililor acces la toate informațiile necesare pentru a efectua plățile, precum și posibilitatea de a efectua plăți prin intermediul internetului sau prin intermediul unei aplicații mobile. Cu Ghiseul.ro, contribuabilii pot accesa informații despre datoriile lor fiscale în orice moment și pot efectua plăți în siguranță prin intermediul platformei.

„În concluzie, colaborarea cu Ghiseul.ro oferă contribuabililor din Hamcearca o modalitate simplă și eficientă de a plăti taxe și impozite fără a fi nevoiți să se deplaseze la primărie. Este important de menționat că această platformă este sigură și oferă contribuabililor acces la toate informațiile necesare pentru a efectua plățile în mod corect”, a mai explicat primarul Ion Acceleanu.

Mai multe informații pot fi obținute la sediul Primăriei Hamcearca, la numărul de telefon 0374/001.402, orin prin email la adresa contact@primariahamcearca.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*