ARBDD: „Pe data de 9 aprilie începe prohibiția generală la pește în Delta Dunării”

A fost publicat Ordinul privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului pentru anul 2023

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a anunțată că începând de sâmbătă, 9 aprilie, începe prohibiția generală la pește în perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Astfel, potrivit ARBDD, potrivit prevederilor legale privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului, precum și a zonelor de protecție a resurselor acvatice vii în anul 2022, se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/ sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii.

Acestea vor fi aplicate:

  • în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 9 aprilie – 7 iunie inclusiv;
  • în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 7 iunie inclusiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*