Un nou mesaj RO-Alert, transmis pentru populația din nordul județului Tulcea. Exista riscul căderii unor obiecte din spațiul aerian

Adăpost de protecție civilă, realizat de militari în Delta Dunării. FOTO Ministerul Apărării

Un nou mesaj RO-Alert, transmis pentru populația din nordul județului Tulcea, în noaptea de 16 spre 17 decembrie deoarece exista riscul căderii unor obiecte din spațiul aerian.

“A fost trimis un mesaj RO-alert prin care populația din nordul județului Tulcea, mai exact 16 comune și municipiul Tulcea, a fost avertizată despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian.

Structurile cu rol de apărare a teritoriului României și al NATO, au identificat posibile atacuri asupra unor obiective din Ucraina, în zona de frontieră cu statul Român și au informat IGSU care emis un mesaj de informare și avertizare prin care se recomandă ca în următoarele 90 de minute locuitorii din zona de graniță cu Ucraina să ia măsuri de protecție și adăpostire dacă situația o impune”, era mesajul transmis locuitorilor din județul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*