Trei persoane rănite în urma unui conflict în scara unui bloc din Tulcea

Mașină de poliție

Trei persoane au fost rănite în seara zilei de duminică, 12 septembrie, în urma unui conflict în scara unui bloc din municipiul Tulcea.

Potrivit anchetatorilor, polițiștii tulceni au fost sesizați duminică seară cu privire la producerea unui conflict între mai multe persoane, pe strada Păcii din municipiu, în urma căruia, au rezultat trei victime.

„În acest moment, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii conflictului”, au precizat sursele citate.

Incidentul a avut loc în scara unul bloc de locuințe de pe strada Păcii, iar martori oculari la eveniment au spus că este posibil ca unele dintre victime să fi suferit plăgi prin înjunghiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*