Tineretul Social Democrat din toată țara a curățat plaja din Sulina

TSD, acțiune la Sulina. FOTO TSD
Tinerii social democrați, acțiune la Sulina. FOTO TSD

Timp de trei zile, peste 600 de tineri din organizațiile județene de tineret, din toată țara, s-au reunit în vederea desfășurării unor programe de ecologizare, competiții sportive și activități de socializare. Pentru al doilea an consecutiv, s-a desfăsurat o campanie electorală, pe parcursul celor 3 zile, pentru alegerea primarului taberei.

Tinerii s-au bucurat de prezența Ecaterinei Andronescu, fost ministru al Educației, Mihnea Costoiu, fost ministru delegat pentru invătămantul superior, Georgian Pop, deputat PSD și Florin Pâslaru, deputat PSD precum și a Președintelui PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

De asemenea, s-au alăturat invitați din cadrul Partidului Socialiștilor Europeni (PES) și din cadrul Tinerilor Socialiști Europeni (YES), precum Marije Leffeber-Secretar general adjunct PES, Joao Albuquerque-președinte Young European Socialist (YES), Tuulia Pitkänen-Secretar general YES, Heather Brown-membru Young Democrats of America și membru al echipei de campanie a lui Hilary Clinton, Konrad Golota și Camila Garfias din partea PEȘ și Jose Santoro-Secretar General Rainbow Rose.

TSD Tulcea, care anul acesta a avut responsabilitatea organizării, a participat cu peste 60 de tineri, a câștigat 2 cupe la competițiile sportive iar Ionuț Crăciun, membru în cadrul organizației tulcene, a fost ales prin vot primarul taberei. Mirela Furtună, deputat PSD și Președintele TSD Tulcea, George Olăraș s-au declarat mulțumiți de reușita acestei ediții și au stabilit drept obiectiv pentru cea de a 15-a ediție dublarea numărului de participanți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*