TLnews TV: Ion Acceleanu, primarul comunei tulcene Hamcearca: „În toate proiectele pe care le-am demarat, am încercat să ne adresăm locuitorilor din toate cele patru sate ale comunei, astfel încât să beneficieze cu toții”

Ion Acceleanu. FOTO Paul Alexe

Primarul comunei tulcene Hamcearca, Ion Acceleanu, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, la TLnews TV. Aflat la cel de-al treilea mandat la conducerea administrației publice locale, Ion Acceleanu a adus în discuție stadiul de implementare a proiectelor de dezvoltare a comunei, în special cele care vizează infrastructura celor patru sate componente, Balabancea, Căprioara, Nifon și, reședința, Hamcearca.

Primarul Ion Acceleanu s-a referit și la frumoasa surpriză pe care cei 120 de copii ai comunei au avut-o la începerea noului an școlar, despre rolul important în comunitate al Centrului comunitar de servicii integrate, dar și modul în care administrația publică locală își dorește să pună în valoare potențialul turistic ridicat al zonei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*