Motoare de barcă, căutate de autoritățile din Suedia, descoperite de polițiștii de frontieră în Murighiol

Motoare de barcă, căutate de autoritățile din Suedia, descoperite în Murighiol. FOTO: Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră din tulceni au descoperit două motoare de barcă, în valoare de 45.000 de lei, bunuri căutate în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia.

Potrivit Gărzii de Coastă, în data de 02 august, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au desfășurat o acțiune specifică în zona de responsabilitate pe linia prevenirii și combaterii infracționalității transfrontaliere și braconajului piscicol. Astfel, în localitatea Murighiol, polițiștii de frontieră au verificat două ambarcațiuni care aparțin unui cetățean român în vârstă de 35 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambarcațiunile erau propulsate de două motoare Yamaha, bunuri semnalate în bazele de date ca fiind căutate pentru confiscare de către autoritățile din Suedia.

Motoare de barcă, căutate de autoritățile din Suedia, descoperite în Murighiol. FOTO: Garda de Coastă

Persoana în cauză a precizat faptul că nu avea cunoștință despre situația juridică a bunului și despre faptul că este căutat de către autoritățile din Suedia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar motorul în cauză, în valoare de 45.000 de lei, au fost indisponibilizate de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*