TLnews TV: Guvernatorul ARBDD, Gabriel Marinov, despre problemele cu care se confruntă Rezervația Biosferei Delta Dunării

Gabriel Marinov. FOTO Adrian Boioglu

Guvernatorul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), Gabriel Marinov, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la TLnews TV.

Cu acest prilej, Gabriel Marinov a vorbit despre cum vede rezolvarea discuțiilor cu pescarii în legătură cu ordinul de prohibiție și cum poate fi rezolvată situația șacalilor din Delta Dunării.

Guvernatorul ARBDD s-a referit și la problema construcțiilor de la Corbu și Vadu și ce soluții sunt în acest sens și a vorbit și despre regulamentul plajelor pentru zone precum Sulina sau Sfântu Gheorghe.

De asemenea, Gabriel Marinov a spus și cum poate contribui ARBDD la ridicarea din punct de vedere turistic a zonei, respectiv relația cu Asociațiile de promovare turistică și hotelieri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Exceptional ! Vom rezolva problemele sacalilor si a plajelor ! Dar cu lacurile si canalele colmatate , unde apa nu mai circula si pestii umbla al suprafata , aproape fierti si cu gurile cascate , cu braconajul , facut cu KM de plase de toate tipurile , cu nevoile amaratilor de locuitori ai Deltei , impinsi , de nevoi la braconaj cum ramane ? Desigur , marii vinovati pentru dezastrul din Delta , sunt turistii , amatori de pescuit si doritori sa manance un peste prins cu mana lor ; astia sunt vinovati de toate relele acestui spatiu mirific , aflat pe cale de disparitie! Traiasca mafia Deltei ! N.B Delta merge incet , dar sigur spre distrugere , spre inmlastinare ! Domnilor , sa mulgem vaca chiar daca este lesinata si se tine in carje !Sunt tulcean si am scris ce am scris , pentru ca ma doare ! Scuze !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*