Intervenții ale pompierilor tulceni la două autoturisme cuprinse de flăcări

Intervenții ale pompierilor la două autoturisme cuprinse de flăcări. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, pentru a stinge flăcările ce cuprinseseră două autoturisme, unul în Babadag, iar al doilea în municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, prima intervenție a avut loc în jurul orei 01.30, la un autoturism din Babadag. Către locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere.

„La sosirea pompierilor militari, focul se manifesta prin ardere generalizată, la nivelul compartimentului motor al unui autoturism parcat într-o curte din localitate. Prin intervenția promptă a salvatorilor, incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite”, au transmis reprezentanții instituției.

Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric.

„La scurt timp după această intervenție, un alt apel la numărul unic de urgență 112 solicita intervenția pompierilor militari pentru lichidarea a unui incendiu produs la un autoturism aflat în mers pe o stradă din municipiul Tulcea. Pentru gestionarea situației se urgență, a fost mobilizat un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea”, au mai transmis sursele citate.

La sosirea echipajului de intervenție, focul se manifesta generalizat la întregul autoturism, dar, din fericire, nu au existat victime, șoferul și pasagerul reușind să se autoevacueze.

În urma cercetărilor de la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă de producere a incendiului tot un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*