Concursul „Micul Agricultor“, organizat de Consiliul Județean Tulcea, și-a desemnat câștigătorii

Concursul „Micul Agricultor“ și-a desemnat câștigătorii. FOTO: CJ Tulcea

Administrator public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat marți, 11 octombrie, începând cu ora 11.00, la festivitatea de premiere a câștigătorilor celei de-a doua ediții a concursului „Micul Agricultor“.

La acest concurs online, organizat de Consiliul Județean Tulcea, s-au înscris tineri care au plantat, în grădină sau într-o jardinieră, o plantă pe care au îngrijit-o. În plus, ei au fotografiat fiecare stadiu de evoluție a plantei și au realizat un colaj care să ateste activitatea desfășurată. Zeci de copii s-au înscris în competiție, zece dintre aceștia fiind declarați câștigători de către comisia de specialitate.

„Mă bucur să văd în sală copii care au mai participat la concursurile noastre, care au mai fost premiați, dar și tineri care vin pentru prima data la o festivitate de premiere, ceea ce înseamnă că am reușit să atragem cât mai mulți tineri în acest «joc interactiv», acest «joc online». Mă uitam peste lista de câștigători și avem tineri de toate vârstele: de la copii de la 7 ani și până la elevi la 16 ani. Vreau să le mulțumesc și părinților, dar și îndrumătorilor care i-au ajutat și care îi susțin tot timpul să participe la astfel de acțiuni“, a transmis, în cadrul evenimentului, administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani.

Câștigătorii concursului „Micul Agricultor“:

  • Cerșamba Mihai, în vârstă de 10 ani, din comuna Niculițel
  • Ciobanu Maria, în vârstă de 8 ani, din comuna Izvoarele
  • Feodot Adriana-Maria, în vârstă de 13 ani, din comuna Jurilovca
  • Ganea Denisa, în vârstă de 13 ani, din comuna Casimcea
  • Iftode-Petcu Casian, în vârstă de 16 ani, din orașul Babadag
  • Lesnic Rebeca Ionela, în vârstă de 11 ani, din municipiul Tulcea
  • Livinschi Bianca, în vârstă de 13 ani, din municipiul Tulcea
  • Niță Cristian, în vârstă de 7 ani, din municipiul Tulcea
  • Pîslaru Ștefania-Emilia, în vârstă de 9 ani, din municipiul Tulcea
  • Ungureanu Sebastian Georgian, în vârstă de 9 ani, din municipiul Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*