Tânăr de 18 de ani, depistat fără permis la volan pe o stradă din municipiul Tulcea

Un tânăr de 18 ani a fost depistat la volanul unui autoturism deși nu are permis de conducere, pe o stradă din municipiul Tulcea.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 27 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic,  pe strada Iuliu Maniu din municipiu, un autoturism condus de către un tânăr  de  18 ani.

“În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere , iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale autoturismului erau retrase.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și conducerea unui vehicul ale cărui plăcuțe cu numărul de înmatriculare au fost retrase” – IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*