CD TV: Senatorul USR Costel Vicol: “Nu am fost de acord cu devansarea alegerilor locale”

Costel Vicol, senator USR. FOTO Adrian Boioglu

Senatorul USR Costel Vicol a vorbit într-un interviu pentru CD TV despre devansarea alegerilor locale și a spus că formațiunea pe care o reprezintă nu a fost de acord cu acest lucru.

“A început campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare. Partidul Comasat Român (PCR) – format din PSD și PNL – a devansat alegerile locale. E un lucru pe care noi nu l-am îmbrățișat. Mulți primari au fost prinși în ofsaid. Ei își stabiliseră planul pentru luna septembrie. Devansarea în luna iunie le-a adusă puțină derută. I-a prins nepregătiți și vom vedea ce va fi la alegeri. Nu văd un lucru bun în devansarea alegerilor locale în luna iunie. USR alături de partenerii de coaliție – Forța Dreptei și PMP va veni cu un rezultat foarte bun”. – Costel Vicol. 


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*