Sute de abateri, zeci de permise reținute și sancțiuni de peste 140.000 de lei: rezultatele unei acțiuni a polițiștilor tulceni

Poliția rutieră, la datorie. FOTO Cătălin Schipor
Poliția rutieră, la datorie. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat pe parcursul sfârșitului de săptămână, pe principalele artere rutiere din județ, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În urma activităților din teren, au fost constatate peste 320 de abateri de la legislația rutieră și au fost reținute 32 de permise.

Potrivit IPJ Tulcea, în perioada 4 – 6 septembrie, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

„În urma acțiunilor, polițiștii tulceni au aplicat 324 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 140.940 de lei și au reținut 32 permise de conducere”, au precizat sursele citate.

Totodată, polițiștii au constatat și șapte infracțiuni la regimul circulației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*