Situația Ucrainei, discutată la Tulcea. La eveniment au participat oficiali din România, Republica Moldova, Ucraina, ai ambasadei SUA și ai Comisiei Europene

Situația Ucrainei, discutată la Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, astăzi, alături de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, la cea de-a șasea întâlnire a grupului de lucru SUA – România – Ucraina – Comisia Europeană – Republica Moldova, tema discuțiilor fiind asigurarea fluxurilor necesare transportului de cereale spre și dinspre Ucraina.

La ședința care a avut loc la sala „Mihail Kogălniceanu” a Consiliului Județean Tulcea au participat oficiali ai statului român, ai Republicii Moldova, ai Ucrainei, dar și ai Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România, respectiv Comisiei Europene.

„Județul Tulcea, stimați invitați, joacă un rol important din punct de vedere strategic în acest moment delicat privind agresiunea Rusiei asupra Ucrainei. Noi, cei de aici, din Tulcea, am fost întotdeauna în prima linie, din prima zi a acestui conflict, prin tot ce am putut noi să facem: mă refer la ajutoare, la faptul că am sprijinit logistic atât cât am putut Ucraina. Vă reamintesc că istoric, noi și Ucraina am fost legați de relații de prietenie, suntem înfrățiți cu Ismail și Odessa. Îmi exprim încrederea că în această ședință vor fi desprinse cele mai importante idei, astfel încât suportul pe care îl acordăm Ucrainei să fie la cel mai înalt nivel“, a transmis, în deschiderea ședinței, președintele Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*