Siguranța cetățenilor, în atenția jandarmilor tulceni în acest sfârșit de săptămână

Siguranța cetățenilor, în atenția jandarmilor în acest sfârșit de săptămână. FOTO: IJJ Tulcea

În acest sfârșit de săptămână, în municipiul Tulcea, se vor desfășura mai multe manifestări cultural-artistice unde jandarmii tulceni vor avea în atenție siguranța cetățenilor.

Astfel, sâmbătă, 1 octombrie, în intervalul orar 15.00 – 16.00, în municipiul Tulcea se va organiza manifestarea cultural-artistică Ziua Națională a Gastronomiei și Vinului Românesc, eveniment în cadrul căruia va avea loc o defilare cavalerească, pe următorul traseu: Piața Civică – strada Păcii – Parcarea Hotelului Egreta – 14 Noiembrie – Muzeul de Artă. Defilarea va fi însoțită de Fanfara Marinei Militare Constanța. Jandarmeria Tulcea recomandă tuturor cetățenilor să manifeste răbdare și să respecte indicațiile forțelor de ordine cu privire la restricțiile de circulație impuse de organizarea acestui eveniment.

Între orele 16.00 – 18.00, grupuri și ansambluri de români de origine ucraineană vor susține un spectacol artistic pe scena din Piaţa Civică din municipiul Tulcea, eveniment ce va fi dedicat refugiaților ucraineni pentru a marca Ziua Cooperării Europene. Jandarmii vor supraveghea activitățile din cadrul acestei manifestări publice pentru buna desfășurare în condiții normale și de siguranță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*