Seminar de informare și promovare de către AJOFM Tulcea a Eures în rândul elevilor

Elevii tulceni au fost informați despre Euroes. FOTO AJOFM Tulcea

Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Munca Tulcea a organizat în data de 23 martie, la Colegiul Economic “Delta Dunării” din Tulcea un seminar de informare și promovare a serviciilor EURES dedicat tinerilor aflați în anii terminali de studii (la licee).

La acest eveniment au participat 95 de elevi din clasele a XII-a, tineri entuziasmați în găsirea unui loc de munca în străinătate, dar și plini de curiozitate pentru a descoperi lucruri noi despre rețeaua EURES, serviciile gratuite oferite de aceasta, condițiile de munca și viață din țările UE/SEE, precum și informații despre proiectul de mobilitate “Your first EURES job”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*