Reactualizarea bazei de date a permiselor de pescuit pentru consumul familial pentru anul 2024 în perimetrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării

Pescuit în Delta Dunării

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), în baza atribuțiilor și prevederilor legale cu privire la emiterea permiselor de pescuit pentru consumul familial în perimetrul RBDD, pentru anul 2024, a stabilit că începând cu data de 1 ianuarie 2024 se eliberează noi permise de pescuit familial pentru toți deținătorii acestui tip de permise, prin preschimbarea celor deja existente.

Această decizie a fost adoptată întrucât unele permise de pescuit eliberate pentru consumul familial sunt vechi și deteriorate, iar unele permise au fost emise de U.A.T-urile din RBDD, altele au fost emise de ARBDD fapt ce a dus la dublarea unor numere, denaturând evidența permiselor de pescuit pentru consumul familial și realitatea efortului de pescuit la nivelul RBDD.

Pentru vizarea permiselor de pescuit pentru consumul familial, pe anul 2024, solicitanții vor depune:

– cererea de vizare a permiselor de pescuit familial;

– permisul de pescuit pentru consumul familial vechi;

– copie C.I/B.I;

– 2 poze tip buletin;

– dovada achitării taxei de 4,20 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*