Polițiștii tulceni l-au prins pe un individ care a furat din mai multe gospodării din localitatea Greci

Comuna Greci, județul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Greci au identificat un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitatea Greci, județul Tulcea, bănuit de săvârșirea faptelor.

Anchetatorii au stabilit că în perioada ianuarie – februarie 2020, bărbatul ar fi pătruns în curțile unor imobile de pe raza localității Greci, de unde ar fi sustras mai mulți stâlpi din beton , în valoare de aproximativ 1.200 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanelor vătămate.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, în vederea documentării întregii activități infracționale

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*