Pompierii tulceni au participat la 26 de intervenții în minivacanța de Sfânta Maria

Peste 70 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea au fost la datorie în această minivacanță prilejuită sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

De sâmbătă, 12 august și până în această dimineață pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea au participat la 26 de intervenții.

Misiunile salvatorilor au vizat:

– acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD în situații;

– asigurarea măsurilor PSI în urma producerii unui accident rutier;

– asistență și asigurarea sprijinului Serviciului Județean de Ambulanță în 3 cazuri;

– asigurarea securității la incendii la evenimente cu public numeros, în două situații, în municipiul Tulcea la activitățile prilejuite de Tulcea Fest și Ziua Marinei;

– stingerea a două incendii în urma cărora a ars aproximativ 1600 mp de vegetație uscată;

– o misiune de căutare – salvare din mediul acvatic la solicitarea Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea;

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*