Moş Crăciun în vizită la Jandarmeria Tulcea

Copii jandarmilor tulceni au fost vizitați de către Moș Crăciun. FOTO IJJ Tulcea

Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creştine, Crăciunul este aşteptat cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă, atmosfera de sărbătoare aducându-ne emoţia împodobirii bradului, dar şi pe cea a întâlnirii cu Moş Crăciun.

În dimineața de 21 decembrie, Moş Crăciun a ajuns la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea, să împartă daruri din tolba sa, care nu se goleşte niciodată. Copiii jandarmilor s-au bucurat ca de fiecare dată să îl vadă şi au fost nerăbdători să îi spună colindele şi poeziile pe care le-au pregătit intens în ultimele zile, iar strădania a fost răsplătita cu daruri.

Prezenţi la eveniment, părinţi, bunici, fraţi şi surori, cu toţii i-au susţinut pe copiii emoţionati.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*