Primăria Tulcea vrea să știe cât de mulțumiți sunt localnicii în legătură cu transportul în comun. Sondajul de opinie costă 18.800 lei

Autobuz în Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Primăria condusă de Ștefan Ilie vrea să afle părerea tulcenilor în legătură cu mijloacele de transport în comun. Pentru a sonda opinia publică, administrația locală cheltuie 18.800 lei.

Achiziția a fost una directă, fără licitație, iar firma aleasă este Galleria Creative Shop SRL cu sediul în Galați. Conform descrierii din anunțul apărut în Platforma de Licitații Publice, Primăria municipiului Tulcea a achiziționat servicii de analiză și sondaje de opinie a gradului de satisfacție al pasagerilor care folosesc transportul public de persoane.

Informațiile astfel obținute vor fi folosite pentru elaborarea Studiului privind determinarea indicelui de sarisfacție al pasagerilor.

Galleria Creative Shop SRL este o firmă înființată în anul 2005 și administrată de Tiberiu Ivan. Compania a avut, în anul 2021 o cifră de afaceri de 870.627 lei și șapte angajați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*