Polițiștii tulceni au marcat Ziua Internațională împotriva Traficului și Consumului Ilicit de Droguri

Polițiștii tulceni au marcat Ziua Internațională împotriva Traficului și Consumului Ilicit de Droguri. FOTO IPJ Tulcea

Ieri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea– Biroul Siguranță Școlară și Biroul Rutier, în parteneriat cu jandarmi din cadrul I.J.J. Tulcea, și reprezentați ai Agenției Naționale Antidrog Tulcea, au desfășurat o acțiune cu ocazia Zilei Internaționale a traficului și a consumului ilicit de droguri .

Activitatea a avut loc în Piața Tricolorului din municipiul Tulcea și a presupus informarea atât a copiilor cât a adulților privind riscurile traficului și consumului de droguri, polițiștii tulceni informându-i pe cei prezenți cu privire la efectele negative ale substanțelor psihoactive asupra vieții personale și asupra sănătății.

Această activitate a avut ca scop două direcții de acțiune:  una preventivă  și una de combatere  polițiștii tulceni fiind prezenți în școli  și în perioada următoare informând corespunzător tinerii privind consumul de droguri dar si comportamentul adecvat în școli și societate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*