Poliția Județeană Tulcea oferă detalii despre accidentul din apropiere de Cataloi, soldat cu trei răniți

Accident grav lângă Cataloi. FOTO ISU Tulcea

Poliția Județeană Tulcea oferă detalii despre accidentul din apropiere de Cataloi, în urma căruia trei bărbați au fost răniți.

La data de 20.12.2023, în jurul orei 20:30, un bărbat în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea un autovehicul, în apropierea intersecției cu localitatea Cataloi, a pierdut controlul asupra autoturismului, părăsind carosabilul și a lovit scheletul metalic al unui indicator de orientare.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a celor doi pasageri, precum și  avarierea autoturismului in proportie de 90%.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil corespunzător categoriei şi a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Vătămare corporală din culpă” din Codul Penal.

În urma verificărilor efectuate la Spitalul Județean Tulcea asupra leziunilor suferite de către conducătorul auto, acesta a fost transportat la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*