O minoră de 16 ani din Greci a fost rănită după ce mașina condusă de prietenul său s-a răsturnat

Mașina condusă de tânărul din Greci s-a răsturnat în afara părții carosabile. FOTO IPJ Tulcea

Un tânăr șofer din localitatea Greci și-a băgat prietena în spital după ce a scăpat mașina pe care o conducea de sub control și a provocat un accident rutier.

Accidentul s-a produs în noaptea de 9 spre 10 august când, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un tânăr în vârstă de 19 de ani din comuna Greci, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DE 87, Jijila- Măcin nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă. Aici a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerului din auto, o minoră în vârstă de 16 ani.

Conducătorul auto poseda permis de conducere de aproximativ un an de zile și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*