O gospodărie din Tulcea a luat foc. Nu au fost persoane rănite

Incendiu la o locuință din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

O gospodărie din municipul Tulcea a luat foc, iar pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor, fără a se înregistra persoane rănite.

Potrivit ISU Tulcea, în cursul acestei zile, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu, produs la o casă din municipiul Tulcea.

Către locul evenimentului, s-au deplasat 10 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Tulcea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiu se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum la o anexă gospodărească, focul propagându-se și la casa de locuit. Din fericire, persoanele aflate în locuințe, s-au autoevacuat. Pompierii au procedat la localizarea și lichidarea incendiului în timp operativ, fără ca focul să se extindă și la alte gospodării aflate în vecinătate.

A ars anexa gospodărească, iar casa de locuit  la care s-a propagat focul până la sosirea pompierilor militari, a fost afectată pe o suprafață de aproximativ 10 mp” – ISU Tulcea.

Nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit la un aparat electrocasnic defect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*