O femeie din Vietnam a fost dată dispărută după ce a plecat de la domiciliul soțului său din Agighiol și nu a mai revenit

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

O femeie din Vietnam, în vârstă de 29 de ani, a fost dată dispărută după ce a plecat de la domiciliul soțului său din Agighiol și nu a mai revenit.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 12 februarie 2024 polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că, în jurul orei 10:00 , numita Le Kim-Phuong de 29 de ani a plecat voluntar de la domiciliul soțului său din localitatea Agighiol și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente : păr șaten lung , față ovală , ochi căprui , ten deschis.

La momentul dispariției aceasta purta ochelari de vedere , era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, fustă de culoare albastră și încălțăminte de culoare albă.

Cei ce pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei în cauză sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112.

Femeie dispărută

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*