O femeie a fost rănită într-un accident rutier produs pe DJ222C, între Tulcea și Agighiol

FOTO ISU Tulcea

O femeie a fost rănită într-un accident rutier care a avut loc pe  DJ222C, între Tulcea și Agighiol.

Astăzi, în jurul orei 11:45, prin apel la numărul unic de urgentă 112, pompierii militari au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier, produs pe drumul județean DJ222C, între localitățile Tulcea și Agighiol, cu un autoturism implicat în care se afla o persoană.

Către locul indicat, s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare.

În urma accidentului rutier, a fost rănită femeia care conducea autoturismul.

Echipajul de salvatori a procedat la extragerea victimei din autoturismul avariat, aceasta fiind predată echipajului SAJ prezent la fața locului, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de urgență Tulcea.

Pompierii militari au asigurat măsurile specifice pentru prevenirea unui incendiu în astfel de situații.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*